Post Race Blues!

Vi har idag varit i Sala för avverka säsongens stora mål, Silvermannen. Räkna med att detkommer komma inlägg, bilder, racereports plus film (av ordförande Pelle)

Tänkte bara snabbt lägga upp lite bilder hur det kan se ut när Puppy, Sveriges fetaste triathlonklubb, är ute på turné. Nu är det dags för post race middag och lite öl, smutt efter ett gott dagsverke.

Resultat. Johan, Silvermannen, 04:54 (måltid i raceplan 05.35-05.50) Henrik, Silermannen, 05:07 (måltid i raceplan 05.45-05.50) Stafettlaget, 7de plats, tider kommer, garanterat!

Värt att notera. Perra hade inte rakat benen trots att han uppviglade. Håkan Larsson var stor i Puppykretsar tidigare, nu är han en gigant. Håkan om du är sugen på att gå med i Puppy maila oss ;-) Dörlich fick till slut vika ner för vårt stafettlag.

Mot Solna!