Nya klockor

I dagarna har jag och Henke beställt nya klockor för att få ut ännu mer av träningen, eller nåt... För min del känns det iaf behövligt eftersom jag inte har haft någon klocka alls hittills. Har fått lita på Henrik och Johan men det är ju inte alltid man orkar hänga dom på passen. Det var inte helt självklart vad vi skulle införskaffa oss men Suuntos grejer verkar var sjyssta och sedan när jag lyckades fixa en special-deal på Suunto så var märket bestämt. Vi hade också lite svårt att bestämma oss för om vi skulle köpa tri-packet eller köpa klocka med GPS. Efter några om och men valde vi båda GPS.

Så nu är beställning lagd på en t3c Black Arrow med GPS för min del och Henke, tysken (vad kommer detta ifrån, är tyskar materialkåta eller?), beställde så klart värstingmodellen t6c med GPS. Med tanke på Norseman så blir det nu nästan lika intressant att mäta höjdmetrarna med nya klockorna som att mäta distansen. Snart får vi också äntligen reda på om de nya kilometermarkeringarna i Ursik verkligen stämmer och vad "EPOC" egentligen är för något!