Vinst på Tjörn

Inte varje dag man får bära en sådan fin krans :) 

Inte varje dag man får bära en sådan fin krans :) 

Då var medeldistanspremiären (1.9+90+21) över och det var..väldigt långt..

Försökte inte tänka så mycket på distanserna utan antal varv jag skulle göra i respektive gren.
Men i slutet på löpningen var det svårt att lura hjärnan att det bara var ett varv kvar när varvet var ca 6 km långt.
Det var heller aldrig så där jobbigt som det kan vara på en sprint eller olmpisk då kroppen vill explodera. Nä, utan tröttheten kommer smygandes och när man går från 3.50 fart/km till 4.20 inser man att kroppen är trött och vill i mål, ”nu är det inte roligt längre”. Illamående var något som bestod mesta dels av löpningen och försöka trycka gel för att få energi var ingen hit.

Men det gick och jag lyckades ta mig först in i mål!!! 15 000 kr rikare, fy fasen vad glad jag var. Behövde verkligen detta och helt ärligt var det de som fanns i mitt huvud under hela loppet och som motivera mig att jaga Annie när jag stack ut på löpningen.

Motivationen under cyklingen var katastrof på första varvet, men jag tror inte jag var ensam om det då det regna, blåste och var svinkallt.
Min dåliga motivation förstärktes då jag fick till en ganska dålig start på simningen för att någon j**la brud drog tillbaka mig (tre gånger!!!) när jag försökte simma förbi. Så jag hamna i ingenmansland, mellan första gruppen och resten där bak. I efterhand så var min simning inte så dålig, var två minuter efter Annie vilket jag hade tänkt att jag skulle vara. Men det visste jag inte då när jag satt på cykeln, jag trodde jag var låååångt bak, jag frös och såg ingenting då glasögonen på hjälmen immade igen hela tiden. Inte nog med det tappa jag nästan alla min energi (liquid och gel) plus två vattenflaskor, nybörjar misstag. Och så ensamheten.. Tror det var ungefär 5-6 killar som cykla om mig på 90 km!
Men när jag kom till varvningen så ropar en kille att jag är ca 2.40 minuter efter.
Då väcktes tävlingsdjävulen i mig, jag är inte så långt bak trots allt, jag kan ta det här!

Ut på löpningen var det bara att jaga, att jag kanske sprang lite fort i början. Sista 5-4 km tappa jag ganska mycket fart och blev väldigt trött. Men sånt hör väl till :)
Helt ärligt var jag ganska orolig de sista km att Annie skulle komma i fatt. Hon sprang jäkligt stabilt och bra!

Jag har fått frågan om detta är något jag kommer fortsätta med och ja, det kan jag inte förneka att jag kommer. Men jag har en plan och fokuset kommer fortfarande vara kortdistans, att försöka bli så bra som möjligt och framförallt bli så snabb som möjligt. Kortdistans är ju trotsa allt mycket roligare ;)

Tack alla som hejade längs med banan, ni gjorde det betydligt mycket enklare att springa och fortsätta framåt!
Tack Johan Hasselmark för att du pimpade upp min cykel med feta hjul och med en "riktig" hjälm (tempohjälm).

Imponerad av Camilla som kört två halv IM och en hel på mindre än 4 veckor, starkt! 

Imponerad av Camilla som kört två halv IM och en hel på mindre än 4 veckor, starkt! 

Japp, nybörjar misstag! Skulle tagit tid att sätta på mig ett par strumpor. 

Japp, nybörjar misstag! Skulle tagit tid att sätta på mig ett par strumpor.