DNS

Tre och en halv månad på Nya Zeeland, plus två veckor på Playitas har man varit väldigt duktig på att isolera sig från andra människor, baciller och virus. Förkylning, vad är det?!

När jag kom hem från Playtias i början av maj drog jag på mig en förkylning nästan direkt, den varade i några dagar, vilket inte var så farligt. Fick några dagar vila vilket jag tror bara var bra för kroppen.

Micke kom hem från Nya Zeeland för cirka två-tre veckor sedan och precis som jag drog han också på sig en förkylning. Blir lätt så, så fort man börjar blanda sig bland andra människor, typ t-banan och pendeln. 

Jag visste att jag var i riskzonen så det blev inget pussandes. När Micke föreslog att han skulle sova i rummet bredvid tyckte jag att det gick lite väl långt… Vilket jag ångrar idag.
Nu sitter jag med en ond hals, snorig näsa och knappt någon röst… och missade första cuptävlingen igår, Uppsala Triathlon.

Jag är bitter! Man har inte råd att missa någon tävling i cupen eftersom de är så få (fyra stycken) tävlingar.  Förra året missade jag en tävling eftersom jag missade att anmäla mig i tid. Väldigt klantigt, jag vet.
Men sådant händer, livet är oförutsägbart och jag är i alla fall glad att det inte var ett SM.

Formen är det inget fel på, fick ett bra besked i Hallstahammar där jag tog hem segern.
Nu lämnar jag Stockholm och tar mig ner till Motala igen där man lättare kan isolera sig, fokusera och slippa dessa förbaskade transporter.  

10366021_10152095662351434_2255585389469156355_n.jpg