Motala

Playitas 

Playitas 

Jag var otroligt bortskämd när jag var i Nya Zeeland. Det ända jag fokusera på var mig själv och min träning. Pusslet om livet runt omkring så som det sociala, vilken bassäng ska jag simma i, finns det några ledigbanor, vilka tider på dygnet är det bäst att träna, vart kan jag springa, cykla, transport till vissa anläggningar m.m. var obefintlig. 
Den perfekta miljön för att gå in i sin ”bubbla” och köra på.
 Det är ensidigt och kan ses i vissa ögon väldigt tråkig. Mycket möjligt att det är så men huvudsaken är att jag trivs.

När jag kom hem var jag tvungen att börja pussla igen. Det tar energi och stressar och åkte därför på en förkylning, som tur var kortvarig.
Nu är jag äntligen i Motala och känner att bitarna börjar falla på plats igen. Har bara varit här i några dagar men har redan fått en simgrupp att simma med (triathlongymnasiet och MSS), oändligt många cykel- och löpvägar och bra folk att sparras med. Dessutom har jag bara några hundra meter till 400 meters banan.

Liiiite varmare på Fuerteventura

Liiiite varmare på Fuerteventura

Har otroligt många bra människor runt omkring mig som hjälper mig och tack vare dem känner jag mig redan som hemma. :) 
Det här kommer bli riktigt bra känner jag.