Tävling i Kinloch

En glad Amanda 

En glad Amanda 

Igår efter vårt första riktiga intervallpass här så beordra jag grabbarna att springa och handla, "jag ska hem och dricka grädde".
Medan dom trippade vidare några extra km så genade jag hem.
Slet fram grädden ur kylskåpet, en klick strawberry jam i och sen i med skiten, drack samtidigt tre stora glas juice.. När de var slut var jag inte nöjd. Letade fram en bar! Kroppen börjar lugna ner sig, skönt!

När killarna äntligen kom hem kläcker de ur sig att det blir yoghurt till middag! Va i helvete.. Kroppen börjar åter få panik, blev en sväng upp till affären. Ryckte åt mig det första jag såg med mycket socker och fett i. Det blev en 220g chokladkaka + en påse slem (soft jellies, forest fruits).
Halva slempåsen åkte ner i magen innan jag kom hem, då jag började med chokladkakan. Fick beröm av Micke då jag lyckades utan problem få i mig hela 220g på mindre en kvart!

Japp, jag sov fint den natten!

Jag är 110% säker på att dippen beror på helgens bravader 1) sov dåligt 2) käka typ inget på hela lördagen + att jag träna och var ut i solen hela den dagen.
Tom skulle tävla i Kinloch vid Lake Taupo (NZ största sjö), en ITU-tävling och oceaniska mästerskapen samtidigt. Alltså väldigt bra folk med = bra underhållning. Skulle bli riktigt roligt!
Chris var inte lika imponerad av att Tom skulle tävla, hans kommentar var ungefär "du kommer aldrig vara så dålig som du är just nu". Vilket han har rätt i, vi har inte kört någon alls fart eller tävlingsspecifik träning.
Men vad gör det? Alltid roligt att tävla, dessutom "bara" en sprint (750+20+5)

Leah vid hennes lantställe vid Lake Taupo 

Leah vid hennes lantställe vid Lake Taupo 

Tom slutade 38:a. Simma och sprang väldigt bra.
Dock var cyklingen riktigt tuff med 25 vändpunkter på 20km, uppför ena hållet och nerför tillbaka.
(Här kan du läsa mer om Toms lopp och hur han upplevde det) 

Ryan Sissons vann och 10 sek efter kom Tony Dodds.
På damsidan vann Sophie Corbridge, NZ stora framtidshopp och bor i Cambridge tillsammans med resten av High performance team.


Medan Tom och Leah Stanley (som vi åkte med och fick bo hos) värmde upp sprang jag och Micke på en vandringsled som gick vid vattnet. Blev helt salig, nog den bästa löpning jag har gjort någonsin. Det var så fruktansvärt vackert att man nästan ville gråta en skvätt! Tyvärr tog jag ju så klart inte med mig kameran men de var ungefär som att springa i en tunnel av skog och ibland öppnades det upp och du hade utsikt över klarblått vatten, skog och berg! Underbart!

Suget att tävla blev ju inte bättre av att se Tom och alla andra tävla.
Så fort jag kom hem anmälde jag mig till en i Wellington 8/3, tri kiwi serien. Olympisk, lite ångest men ska bli himla roligt.

Ryan Sissons och Tony Dodds ut på löpningen

Ryan Sissons och Tony Dodds ut på löpningen

Första grabbarna på väg in efter 750m simning. 

Första grabbarna på väg in efter 750m simning.