Segare än segast

När man är på träningsläger får man en väldigt konstig syn på sin träning.
Att missa ett träningspass av någon anledning kan få en att känna sig ganska missnöjd över sig själv. Ungefär som att "nu är säsongen över" eller "nä, idag kan jag inte äta någon glass då blir jag för tjock". Det man glömmer bort att man under samma dag kanske lyckats få in fyra timmars effektiv träning...

Det kanske är de värsta med att vara på träningsläger att det inte finns något annat att göra än att träna. Precis som det ska vara! Men ibland behöver man också återhämta sig. Det är väldigt svårt då alla andra gör inget annat än att träna. Det är lätt att man hakar på trots man behöver vila istället. 

Den här veckan bestämde jag mig för att ta de lite lugnare. Istället för att köra tre-fyra timmars träning/ dag i snitt, gå ner till 1,5-2h.
Kroppen behövde verkligen det, har gjort några riktigt fina pass sedan jag kom hit och för att kroppen ska hinna ta tills sig allt så behövs återhämtningen. Har aldrig tränat på så bra i så många veckor, någonsin!

Det värsta med att vila är att kroppen liksom hinner komma ikapp och en fet jävla seghet kommer över en. Man blir segare än segast! Kör knappt hälften av vad killarna gör och jag är helt förstörd. Att gå upp och handla är ett pers!
Vet att detta är bara kortvarigt och att jag behöver det men herregud vad jag hatar det!
Idag var den värsta, jag vägra gå upp ur sängen för morgonsim trots att Micke tjata, drog och slet i mig.
Sprang 10 minuter och vände.. Lyckades i alla fall ta mig till gymmet och kolla in läget bland speglarna för att se att det inte börjar gå utför på fläskfronten.
Det såg okej ut, ingen katastrof.

Äsch! På måndag börjar vi om igen...
 

En av de bättre dagarna 

En av de bättre dagarna