Queenstown, Nya Zeeland

Cykeltur till Paradiset i Queenstown

Cykeltur till Paradiset i Queenstown

Under de tre senaste veckorna här på Nya Zeeland har jag hunnit med en hel del träning… sammanlagt 75 timmar träningstid , fördelat på 900 km cykel, 20 mil löpning och 75 km simning.

Kroppen mår än så länge fint, inga skadekänningar och kroppen gör som jag vill. Jag börjar komma i form. Det är en magisk känsla, man maler på utan att det är det minsta ansträngande.

I alla fall när jag tränar.. När det gäller allt annat runt omkring är jag mer eller mindre som ett vrak. Jag har lätt för skratt, gråt och psyk-utbrott. Skönhetsvård har jag lagt åt sidan och det har inneburit att mitt hår är numera som en ända stor dreads. Jag har seriöst funderat på att raka av mig alltihop.. men det kommer jag nog ångra ännu mer då jag ärvt min fars krull. Och så tror jag inte att Micke uppskattar det mera än min dreads nu….
Att tänka på att äta hälsorikt med rätt typ av kolhydrater, fetter och proteiner har jag inte ens funderat över. Det är överlevnad som gäller och det som är ätbart går rakt in i käften. Då pratar vi pizza, hamburgare lika stor som min skalle, glass, godis, ost, kakor, ja du fattar.

Japp, all min energi går åt till simning, cykling och löpning just nu.

Jag älskar det.
Samtidigt lite små skraj över mitt beteende ibland och tyvärr råkar alltid de som är närmast få ta skiten. Sorry!

Just nu befinner vi oss i Queenstown som ligger på södra ön. Det är M A G I S K T vackert här. Jag stannar sällan upp och tar bilder när jag tränar men det straffbart om man inte gör det här. Vattnet är kristallklart och lockar vem som helst att hoppa i. Men det blir ett snabbt dopp, det är endast 10 grader. Bergen är sagolika och vissa så höga att det fortfarande ligger snö på.

Igår var det julafton och det trodde jag att jag skulle få fira med pojkarna, Tom och Micke. Men någon månad innan vi åkte till Nya Zeeland bokade även Mickes familj, min mamma med kille, Mats och hans son, Simon in en resa hit också.
Det är därför vi är i Queenstown, på lördag åker vi tillbaka till Cambridge och går in i de gamla rutinerna igen.

Morsan och jag skulle flyga men dåliga vindar gjorde att de var tvungna att ställa in :/ surt! Simon i hörnet där :)

Morsan och jag skulle flyga men dåliga vindar gjorde att de var tvungna att ställa in :/ surt!
Simon i hörnet där :)