Home of Champions

Nya Zeeland 4h cykel 027.JPG

Dagen efter tre och en halv timmars cyklingen med 3.40 snubben, Steve Willis, och före detta cykelproffset Cameron , blev vi bjudna på BBQ av samma gäng. Självklart dök ju självaste ers majestät upp, Nick Willis.
Vi snacka bland annat om Stockholm, hur fin löpningen var där, att kunna springa runt öarna (Kungsholmen, Södermalm, Djurgården), om Kenya och om en Nyzeeländsk massör som skulle befinna sig i Stockholm!
Vet ni vem jag menar frågar Nick. Japp, självklart visste vi det. Alla känner ju Rubin Mcrae ;)   
Det bjöds på fantastisk god mat och en helt otroligt god efterrätt av värdparet Cameron och 800m och 1500m löperskan Nikki Hamblin som har tagit silvermedalj i Commonwealth Games år 2010 i båda distanserna!

Inte nog med det fanns det en till OS-deltagare på festen, från Aten, men hon var cyklist och Camerons syster.
Förutom alla fruar och barn som var med på den ganska (för dom) vanliga grillfesten, var det vi tre ganska förvirrade och starstrucked, svenskar som drömmer om samma meriter…

Cyklingen upp till Hobbiton. 

Cyklingen upp till Hobbiton. 

I alla fall, dagarna går i rasande takt här i Cambridge och pass efter pass rivs av i samma takt.
Dock har vi endast varit här i 2 veckor nu vilket känns som en hel evighet, kan bero på allt vi har hunnit med, alla människor vi träffat och alla nya intryck. 
Vårat värdpar är otroligt generösa och snälla. Det vi har upptäckt är att dom har en ganska konstig uppfattning om distanser och tid. Att ta bilen till stranden i Tauranga en eftermiddag är väl ingenting, "bara" 45 minuter här ifrån. En och en halvtimme senare var vi där. 

Imorgon tar vi bilen till Rotorua som ligger ca 8 mil här ifrån med Nikki och Cameron för att springa långpass i naturreservatet, Whakarewarewa forest. Killarna ska kolhydratladda ikväll, de vill inte få stryk av en tjej.  
Det ska bli fett, har hört att skogen vi ska springa i är amazing! 

Första jag fick syn på när jag stoppa huvudet i vattnet var en rocka! Hjärtattack, check! 

Första jag fick syn på när jag stoppa huvudet i vattnet var en rocka! Hjärtattack, check!