Ok då var vi tillbaka

Vänner,
Då var vi hux-flux tillbaka, vi snackar helt enkelt om en makeover av hemsidan och att vi under 3 veckor tar tillbaka vår lilla del av den stora webben. Sen får vi se om det håller för mer eller vad vi landar.

Det har flutit väldigt mycket vatten under broarna sen vi körde här senaste och det finns all anledning att kommit tillbaka till det, det kommer så klart bli en bakgrundsstory och lite vad det är som kommer upp och inte minst så sitter jag och trycker på en del riktigt skönt material, så man ska inte känna sig helt trygg. Men en sak är säker, vi kommer inte snacka LCHF och vad det körts för volym, intervaller, skor osv, för utan att kollat runt så antar jag att det fortfarande är det som det snackas om. Utan lite annat gott tugg och en och annan uthängning kan man gissa.

Events som coming up är i närtid är
Utö och Vätternrundan, mer om det imorgon.

Nu ska det slaggas ordentligt, hemsidan är officellt omgjord, även om det kommer småfilas lite framöver, och det var målet med kvällen.

Som ni vet så gillar vi och har alltid gillat både socker och Erika, därav loggan nedan, oklart hur mycket Valpen gillar filmen "Valpen skaffar PT" från 2011 där Erika som nybliven PT kör skiten ut undertecknad och Valpen i obskyr källare i Bromma. Det är sånt man hittar i gömmorna och som man verkligen inte vill undanhålla världen.